Skip to main content

Messua Oy ostaa Arvelin International Oy:n liiketoiminnan

Messua Oy ja Arvelin International Oy ovat sopineet liiketoimintakaupasta, jolla Arvelin Internationalin liiketoiminta lukuun ottamatta Venäjän toimintoja siirtyy kokonaisuudessaan Messua Oy:lle 1.5.2022 alkaen. 

Messu- ja tapahtumaliiketoiminnan kysyntä elpyy yli kahden vuoden hiljaisen jakson jälkeen. Samaan aikaan Venäjän aloittaman hyökkäyssodan vaikutukset romahduttivat toimintaedellytykset Venäjällä.  Edellä mainitusta syystä Arvelin International luopuu muualla kuin Venäjällä toteutettavista messuprojekteistaan, ja Messua Oy ottaa ne vastuulleen.

Messualla ja Arvelin Internationalilla on yhteensä yli kuuden vuosikymmenen kokemus messuosastojen ja erilaisten näyttelytilojen toteuttamisesta Suomessa ja maailmalla. Liiketoimintakauppa vahvistaa Messuan osaamista ja resursseja yhtenä alan johtavista yrityksistä.

– Yhdistämällä pitkän kokemuksemme ja asiantuntemuksemme messuprojektien suunnittelussa ja toteutuksessa palvelemme niin uusia kuin vanhoja asiakkaitamme entistä monipuolisemmin ja vahvemmalla ammattitaidolla. Yhtenäiset toimintatavat helpottavat kahden saman alan yrityksen yhdistymistä, Messuan toimitusjohtaja Eriikka Kalliokoski toteaa.

– Liiketoiminnan uudelleenjärjestelyä ei toisiaan paremmin täydentävänä voisi toteuttaa. Voimme luottavaisin mielin jättää vanhat asiakassuhteemme Messuan osaaviin käsiin, Arvelin Internationalin toimitusjohtaja Pasi Arvelin jatkaa.

Kaupan myötä Messua vastaa Arvelin Internationalin operatiivisesta liiketoiminnasta, ja siihen liittyvät sopimukset ja velvoitteet liittyvät sellaisinaan Messualle. Arvelin Internationalin työntekijät Leo Rongonen, Harriet Stormbom ja Sanna Jokinen siirtyvät Messuan palvelukseen.

Lisätietoja:

Toimitusjohtaja Eriikka Kalliokoski, 050 378 1438, eriikka.kalliokoski@messua.fi

Hallituksen puheenjohtaja Valtteri Simola, 050 555 6827, valtteri.simola@messua.fi

Toimitusjohtaja Pasi Arvelin, 040 900 1004, pasi.arvelin@arvelin.fi

Arvelin Internationalin yhteyshenkilöt tavoittaa samoista puhelinnumeroista kuin aikaisemminkin, vain sähköpostiosoite on muuttunut.

Viimeisimmät artikkelit