Skip to main content

Maarit Liivamäki-Koivisto

Myyntipäällikkö / Sales manager

+358 40 4556 991
maarit.liivamaki-koivisto@messua.fi

Parasta työssäni ovat yhteiset onnistumisen hetket, kun näen asiakkaan innostuksen tehdyn suunnitelman osuessa kohdilleen ja tyytyväisyyden kaiken konkretisoituessa tapahtumapaikalla. Näitä onnistumisia olen saanut Messualla kokea parhaiden kollegojen ja asiakkaiden kanssa jo toistakymmentä vuotta.

Mielenkiintoiset työtehtävät myynnin ja asiakaspalvelun parissa innostavat edelleen päivästä ja  projektista toiseen. Työssäni saan tutustua yrityksiin ja ihmisiin hyvinkin erilaisilta toimialoilta heidän valmistautuessaan monimuotoisiin tapahtumiin. Vaikka digitaalisuus on tuonut uusia kanavia yritysten ja heidän asiakkaidensa kohtaamisiin, on fyysisille messuille yhä tilausta. Aitoja kohtaamisia kasvokkain kaivataan ja osataan taas arvostaa aivan uudella tavalla.

Töiden ohessa opiskelen, ja vastapainoa tuo tutkitusti hyvää tekevä kuoroharrastus. Muutoin vapaa-aikana nautin perheen kanssa kotoilusta, äänikirjoista ja koiran kanssa kävelyistä pitkin metsiä ja kylänraitteja. Niin työssä kuin vapaallakin pätee ajatus, että joka päivä voi oppia jotain uutta ja aina voi tulla entistä paremmaksi.

Sanna Jokinen

Myyntipäällikkö / Sales manager

+358 40 9001 007
sanna.jokinen@messua.fi

Työskentely messualalla on erittäin mielekästä; asiakkaat ja kollegat ovat työn suola sekä jokainen projekti on aina oman näköisensä. Työssäni palkitsevinta on, että saa olla avuksi ja työllä on konkreettinen merkitys. Tyytyväiset pitkäaikaiset asiakassuhteet tai uuden asiakkaan luottamuksen saaminen tuovat suurta iloa. Minulle on tärkeää projektin aikana, ettei asiakas jää yksin, vaan saa kaiken sen palvelun ja tuen, jonka tarvitsee.

On hienoa nähdä, kuinka messuprojekti etenee alkukeskusteluista osastosuunnitelmaan, ja toteutusvalmisteluiden jälkeen osasto on valmis luovutettavaksi asiakkaalle. Tämä on joka kerta yhtä vaikuttava kokemus. Ja onnellinen asiakas – tämä on joka kerta yhtä hieno tunne.

Pitkä kokemus asiakkuuksien hoidosta, projektinhallinnasta ja tapahtuminen järjestämisestä luovat vahvan pohjan omalle työlleni. Uuden oppiminen, asiakkaiden eri toimialat, uusi kaupunki tai maa tekevät työstä kiehtovan.

Vapaa-aikaani vietän mielelläni mökillä puuhastellen ja luonnosta nauttien. Saunan lämmittäminen ja syttyvän puun tuoksu jättävät kaupungin hulinan nopeasti taakseen ja pulahdus järveen kruunaa hetken. Puolisoni kanssa arkemme on välillä vauhdikasta, mutta ihanan antoisaa; tästä pitävät huolen kolme lähes aikuista poikaamme sekä kolme koiraamme. Tunnustaudun myös intohimoiseksi ruuanlaittajaksi ja mikä mukavampaa kuin laittaa pöytä kauniiksi ja kutsua ystävät syömään.

Nähdään messuilla!

Jonna Simola

Projektipäällikkö / Project manager

+358 50 5548139
jonna.simola@messua.fi

Olen joka paikan höylä melkein kirjaimellisesti. Ensimmäinen harjoittelu osastorakentamiseen oli isän kanssa 16-vuotiaana Lontoossa. Kesä- ja kiireapulaisena olin messusomistamossa ja teippausreissuilla aina mahdollisuuksien mukaan. Lukion jälkeen opiskelin erikoismaalariksi isoisän Eskon jalanjäljissä. (Hän tosin oli maalarimestari ennen messualalle omistautumista.) Opintojen jälkeen minusta tuli vakituinen messualainen syksyllä 1995, kun muutin Lahdesta Tampereelle Messuan somistamopäälliköksi. Kokemuksia tuli messuteippausten lisäksi liiketila- ja autoteippauksista.

Neljän somistamovuoden jälkeen siirryin Messuan Lahden toimistoon ja suunnittelutiimiin. Osastosuunnittelun lisäksi tein asiakkaille tulosteaineistoja niin seinille kuin pienempiin toteutuksiin. Nykyisiin yhteyspäällikön tehtäviin hyppäsin 2017. Pääsen tässä tehtävässäni hyödyntämään kaikkea oppimaani, käytän niin työkaluja kuin ohjelmistojakin sekä viimeistelen somisteilla paikan päällä. Juuri tämä tehtävien monipuolisuus tekee tästä niin mielekästä puuhaa!

Vuodesta 2009 lähtien olen ollut myös yrityksen toinen omistaja. Muun ajan jaan elämäni puolison, kolmen reippaan nuoren ja parin parrakkaan koiran kanssa maalla, mökillä ja monesti vesillä.

Nähdään messuilla!

Harriet Stormbom

Projektipäällikkö / Project manager

+358 44 493 4027
harriet.stormbom@messua.fi

Kymmenen vuotta projektikoordinaattorina messualalla on vierähtänyt hetkessä. Tosin osan ajasta olen ollut äitiysvapaalla.

Työssäni nautin siitä, että voin olla toimittamassa asiakkaillemme avaimet käteen -palvelua, joka silmin nähden helpottaa asiakkaidemme elämää. Työssäni motivoi myös kansainvälisyys, monipuolisuus/vaihtelevuus, asiakaskontaktit, hyvät yhteistyökumppanit ja mahtavat kollegat. Haasteitakin riittää mutta ongelmat on tarkoitettu ratkottaviksi. En jätä asioita arvailujen varaan. Osaan kysyä, jos en ymmärrä.

Olen koulutukseltani kielenkääntäjä, mistä kumpuaa myös vahva kielitaito sekä tarkkuus yksityiskohtiin. Koen olevani innostunut, (pro-)aktiivinen, empaattinen ja yrittäjähenkinen.

Olen kahden lapsen äiti, joten arki täyttyy toiminnasta tahtomattakin…

Juoksu ja ulkoilu yleensäkin ovat kaikki kaikessa latautumisen ja oman hyvinvoinnin edellytyksinä. Myös matkustelu säännöllisin väliajoin pitää mielen virkeänä.

Eriikka Kalliokoski

Toimitusjohtaja / Managing director

+358 50 378 1438
eriikka.kalliokoski@messua.fi

Toimin messualan yrittäjänä kolmannessa polvessa. Ensimmäinen virallinen työpäiväni oli syyskuussa 1999, jolloin aloitin myyntipäällikkönä. Ennen sitä olin jo alakoululaisesta lähtien pyörinyt mukana messuhalleilla Singaporesta Tukholmaan ja Helsingistä Szegediin. Silloin joskus lapset vielä päästettiin messuhalleille…

Työssäni on parasta monenlaiset projektit ja asiakkaat. Joka päivä eteen tulee jotain uutta ja erilaista. Koen innostavana sen, että yli kahdenkymmenen vuoden jälkeenkin voi päivittäin oppia jotain lisää. Ja mikä onkaan mielenkiintoisempaa kuin tutustua yrityksiin monilta eri toimialoilta, joista et aikaisemmin tiennyt mitään.

Joku sanoi minulle, että yrittäjähän on töissä 24/7. Kyllähän se näin onkin, mutta pyrin kyllä pitämään kynsin hampain kiinni siitä, että on vapaa-aikaakin. Minulle parasta ovat ihanat, rennot päivät kotona!

Lapsemme ovat jo lähteneet maailmalle ja olemmekin mieheni kanssa vallanneet talomme takaisin itsellemme. Vapaa-ajalla teemme pitkiä kävelyitä niin kotinurkilla kuin uusia paikkoja tutkien. Luen paljon kirjoja. Tosin nykyään kuuntelen kirjoja enemmän, kun samalla pystyy touhuilemaan kaikenlaista.

Jukka Tiihonen

Suunnittelija / Designer

+358 40 5529 234
jukka.tiihonen@messua.fi

Tiihosen Jukka Päivää..

Olen viihtynyt Messuan rattoisassa remmissä jo reilut parikymmentä vuotta ja toimin tätä nykyä suunnittelujohtajana Lahden toimipisteessä. Kyseessä siis monissa liemissä keitelty ”suunnittelu-welho”.

Motto: Kaikki työt otetaan tosissaan – muttei vakavasti 😉

Vapaa-aikana meillä reissataan sen minkä tili antaa myöten, nautiskellaan hyvästä ruoasta ja juomasta (vaikka velaksi) ja jäljelle jäävä aika meneekin koiruuksia ulkoiluttaessa. Siispä kaikenlaista rentouttavaa ja virkistävää puuhastelua ruudun tuijottamisen vastapainoksi.

-jukka-

Hannu Jeulonen

Suunnittelija / Designer

+358 40 565 9712
hannu.jeulonen@messua.fi

Hei, olen Hannu Jeulonen ja koulutukseltani olen muotoilija. Olen toiminut Messualla suunnittelijana vuodesta 2006 lähtien. Vuosien varrelle on mahtunut messuosastojen suunnittelua pienistä valmisosastoista aina isoihin yhteisosastoihin kotimaahan ja ulkomaille. Messuosastojen lisäksi olen suunnitellut yrityksille showroomeja, toimistotiloja, tuote-esittelytiloja, vastaanottotiloja ja neuvotteluhuoneita. Todella vaihtelevaa ja mielenkiintoista työtä vielä vuosien jälkeenkin.

Perheessäni on naisvalta; kaksi pientä tytärtä ja vaimo pitävät minut ryhdissä. Retkeilemme ja kalastamme paljon. Vapaa-aikaani vietän myös kansanparannuksen parissa, jossa minulla on mahdollisuus auttaa ihmisiä heidän vaivoissaan ja ongelmissaan. Se on hyvää vastapainoa suunnittelutyölle.

Leo Rongonen

Suunnittelija / Designer

+358 40 9001 005
leo.rongonen@messua.fi

Olen työskennellyt messujen parissa jo 30 vuotta – aika lentää, kun on hauskaa!
Suurin osa ajasta on kulunut messuosastoja suunnitellessa, mutta olen myös päässyt tekemään yhtä jos toista. Työssäni nautinkin erityisesti siitä, kuinka monella eri tavalla haasteita voi ratkaista.

Vapaa-ajalla liikun paljon luonnossa, mm. sienestäen ja marjastaen. Harrastuksiini kuuluvat myös hiihto, retkiluistelu ja melonta. Kun en ole luonnossa, tunnit kuluvat mukavasti videoeditoinnin, kalusteiden suunnittelun ja puutöiden parissa.

Niin työssä kuin vapaallakin pyrin aina oppimaan uutta ja löytämään uusia näkökulmia.

Tämä vierivä kivi ei aio sammaloitua vielä pitkään aikaan. 😉

Ota yhteyttä – aloitetaan vuoropuhelu

Odotamme yhteydenottoasi. Jotta pystyisimme vastaamaan viestiisi nopeasti ja kattavasti, ole hyvä ja kerro asiasi niin hyvin kuin pystyt. Muistathan kirjoittaa huolellisesti omat yhteystietosi.

Vastaamme viestiisi mahdollisimman nopeasti, valitsemallasi tavalla. Testaa palveluasennettamme, ota yhteyttä!

"*" näyttää pakolliset kentät

Haluan vastauksen
PP dot KK dot VVVV
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.