Skip to main content

Suunnittelu

Messuosaston suunnittelu – puhtaalta pöydältä, asiakkaamme tavoitteista

Ei ole samantekevää, miltä messuosastosi tai tuotenäyttelysi näyttää. Tilan ja messuosaston on herätettävä oikeanlaista huomiota ja vieraan on voitava helposti tunnistaa yritys tai brändi.

Vaikka kaikkien tapahtumien yhteisenä tekijänä ja tavoitteena on vilkas, hedelmällinen vuorovaikutus, jokainen tapahtuma on myös yksilöllinen ja usein ainutlaatuinen: aloitamme puhtaalta pöydältä, asiakkaan tavoitteista. Toki hyödynnämme ja jalostamme myös kokemuksia aiemmin toteuttamistamme osastoista ja tiloista ‒ tiedämme, mitä kannattaa tehdä ja mitä ehdottomasti ei. Ja uskallamme myös kertoa sen.

Ideasta kaikki alkaa

Messuosaston suunnittelu lähtee aina asiakkaan toiveista, tavoitteista ja budjetista. Usein suunnittelun pohjana toimii asiakkaan oma visuaalinen ilme; brändi- tai graafinen ohjeistus. Suunnittelun pohjana voi olla myös yksittäisen tuotteen visuaalinen ilme tai osastolle toteutettava teema. Myös kunkin messukohteen omat rakennussäännöt ja tekniset toiminnot ohjaavat suunnittelua. Näitä ohjeita kunnioittaen ammattitaitoisilla suunnittelijoillamme riittää ideoita ja luovia ratkaisuja osaston toiminnallisuutta unohtamatta.

Kun asiakas antaa Messualle toimeksiannon, alkaa katkeamaton ketju suunnittelusta aina osaston rakentamiseen, purkuun ja palautekeskusteluihin asti.

Onnistu tapahtumassa: tee hyvä tarjouspyyntö –blogitekstimme kokoaa kaikki asiat, jotka messuosaston suunnittelussa tulee tietää ja ottaa huomioon.

Ymmärrämme, että kaikkien tapahtumien yhteisenä tekijänä ja tavoitteena on tuloksellinen vuorovaikutus: hyvin ideoitu, suunniteltu ja toteutettu näyttelyosasto saa messukävijät kiinnostumaan brändistä ja tuotteista. Osasto vaikuttaa, viihdyttää, koskettaa, naurattaa, sitouttaa – luo messuille ominaista lisäarvoa.

Kanssamme voit vierailla osastollasi jo ennen messuja. Ehdotuksen messuosastostanne toimitamme 3D-kuvina, jotka vastaavat tarkasti suunniteltua osastoa. Isoissa kokonaisuuksissa teemme myös osastoanimaation. Tiedät mitä saat.

Teemme myös muuta tila- ja graafista suunnittelua. Olemme suunnitelleet asiakkaillemme toimisto- ja näyttelytiloja sekä tulosteita monenlaisiin tarpeisiin.