Messua Header logo

TOTEUTUS

Toteutus – viimeistä piirtoa myöten valmis

Toteutamme messuosastot haluttaessa kokonaispakettina. Näin pystymme varmistamaan laadukkaan lopputuloksen. Niin Messualla kuin kumppaneillammekin on pitkä kokemus messurakentamisesta sekä erilaisista näyttely-ympäristöistä. Käytännössä testattu projektinhallintamme varmistaa, että messuosasto täyttää asiakkaamme tarpeet.

Messualla on vahva kokemus osastojen toteuttamisesta ympäri maailmaa erilaisissa rakennusympäristöissä tiukoissakin aikatauluissa. Vuosien varrella olemme rakentaneet laajan kumppaniverkoston, joista toteuttajat valitaan kunkin projektin tarpeiden ja sijainnin mukaisesti. Toteutuskohteessa luotettavat yhteistyökumppanimme rakentavat osaston suunnitelmien ja sovitun aikataulun mukaisesti.

Koska toteutamme vuosittain satoja messuosastoja Suomessa ja ulkomailla, yllätyksiltäkään ei voi välttyä. Siksi väitämme, että messutoteuttajan veri punnitaan tahtona venyä viime hetken muutoksiin ja taitona ratkaista eteen tulevat yllätykset.

Onnistuu!

Yksi Messuan vahvuuksia on luottamus. Luottamus on olennaista toiminnassamme niin sisäisesti työkavereiden kesken kuin asiakkaaseen päin. Messuan henkilökunta tuottaa laadukasta palvelua ja nopeita ratkaisuja hyvin erilaisissa projekteissa ja joskus melko tiukoissakin haasteissa ja aikatauluissa. Emme jätä asiakasta pulaan, vaikka yllättäen kohdattu haaste olisi uusi meillekin.

Voimme toteuttaa asiakkaillemme juuri heidän tarpeidensa mukaiset tilat – niin valmiit pakettiosastot kuin yksilöllisesti suunnitellut design-osastot tai muut demo- ja näyttelytilat. Yhdessä yhteistyö- kumppaneidemme kanssa tarjoamme kaikki messuosastoon ja
–osallistumiseen tai muihin esittelytiloihin liittyvät palvelut.

Blogitekstissämme Onnistu tapahtumassa – löydät vinkkejä hyvän tarjouspyynnön tekemiseen.

Helposti!

Kun haluatte selvitä messuprojektistanne helposti ja nopeasti kohtuullisin kustannuksin, löydätte nettisivuiltamme valmiita pakettiosastoja. Helposti-osastot ovat nopeasti toteutettavia, näyttäviä ja edullisia paketteja. Lue lisää Helposti!

Referenssikuvia toteutuksistamme