Expomark Oy

”Messua on meidän pitkäaikainen kumppani ja heidän
kanssaan on ollut hyvä tehdä tapahtumia.”

TOMI NIEMI
Toimitusjohtaja, Expomark Oy

Kokonaisurakoinnin kumppani 30 vuotta

Expomark järjestää teollisuuden ja hyvinvoinnin tapahtumia Suomessa. Messua on suunnitellut, myynyt ja rakentanut Expomarkin tapahtumia kumppanina 30 vuoden ajan.

Messua kehittää tapahtumia ja niiden ilmettä, kontaktoi kaikki näytteilleasettajat ja tuo tapahtumiin uusia luovia ratkaisuja. Tapahtuman sujuvuus ja  näytteilleasettajien tyytyväisyys mittaavat onnistumista.

[lvca_carousel arrows=”true” dots=”true” autoplay=”true” autoplay_speed=”13000″ animation_speed=”300″ pause_on_hover=”true” display_columns=”1″ scroll_columns=”1″ gutter=”10″ tablet_display_columns=”2″ tablet_scroll_columns=”2″ tablet_gutter=”10″ tablet_width=”800″ mobile_display_columns=”1″ mobile_scroll_columns=”1″ mobile_gutter=”10″ mobile_width=”480″][lvca_carousel_item][/lvca_carousel_item][lvca_carousel_item][/lvca_carousel_item][lvca_carousel_item][/lvca_carousel_item][lvca_carousel_item][/lvca_carousel_item][lvca_carousel_item][/lvca_carousel_item][lvca_carousel_item][/lvca_carousel_item][lvca_carousel_item][/lvca_carousel_item][lvca_carousel_item][/lvca_carousel_item][/lvca_carousel]
Kemppi Oy
Merivaara Oy
Muut referenssit