Oivaltava, tavoitteita tukeva ja yrityksen brändin esiintuova tilasuunnittelu on Messuan vahvuus.

11. 2.2019

 

Messujen ja tapahtumien lisäksi Messua suunnittelee ja toteuttaa monenlaisia tiloja: showroomeja, studioita, demo-, toimi-, sekä neuvottelutiloja. 

Showroomit ja neuvottelutilat

Edustava ja inspiroiva showroom ei ole vain huone, jossa esitellään yrityksen tuotteita. Showroom luo asiakkaalle ensivaikutelman yrityksestä ja sen tuotteista. Hyvin suunniteltu ja toteutettu showroom on yrityksen brändin näköinen; yhtenäinen, toimiva ja laadukas kokonaisuus. Tärkeää showroomin suunnittelussa on tuotteiden esillepano, kalustus ja valaistus siten, että ne tukevat yrityksen showroomille asetettuja tavoitteita.Messualla on vankka osaaminen ottaa nämä yksityiskohdat huomioon suunnittelussa ja luoda yrityksille markkinointikanava, jossa omat tuotteet ja palvelut saa esiteltyä parhaimmalla mahdollisella tavalla niin asiakkaille kuin omalle henkilöstöllekin.
Me jaamme parhaimmat luovat ideamme ja herätämme yrityksesi brändin eloon. Luodaan yhdessä tilastanne vahva markkinointikanava. 

 

 

Toimistot ja Studiot 

Ihmiset viettävät kolmasosan päivästä viitenä päivänä viikossa työtä tehden. Suurin osa meistä viettää tuon ajan toimistoympäristössä. Siksi on tärkeää, että toimistotila on mukava ja harmoninen paikka. Hyvä toimisto lisää työssä viihtyvyyttä ja sen myötä työntekijöiden tehokkuutta ja luovuutta. 

Kaikki toimenpiteen viihtyvyyden lisäämiseksi eivät vaadi suuria remontteja ja isoja kustannuksia. Esim. meillä Messualla on toimiston yhteisissä tiloissa kollaasiseinä, johon on koottu messualaisten lomakuvia. Kuvaseinä yhdistää työ- ja
arkielämää sekä lujittaa työntekijöiden välistä yhteishenkeä.
Toimitilojen suunnittelu aloitetaan yrityksen ja sen työntekijöiden tarpeiden kartoituksesta millaisia työtiloja tarvitaan ja mitä muuta tiloissa tehdään.
Suomessa toimistotiloja suunnitellessa on erittäin tärkeää pitää mielessä lähes olematon luonnonvalo ja löytää toimiston tarpeiden mukaan parhain mahdollinen valaistus.  
Valaistuksen lisäksi toimitilan väreillä voi olla iso merkitys. Oikea väri voi olla jopa työpäivän sujuvuuden perusedellytys. Pienillä nyansseilla voi luoda ihmiselle hyvää ja positiivista fiilistä.

Tehdään 
teidänkin toimistostanne tehokas työskentely-ympäristö ja luodaan työntekijöillenne parhaat mahdollisuudet menestyä.