Messua vastaa Mennään Naimisiin 2019 -tapahtuman näyttelyosastoista

19.9.2018

Suomen suurin häätapahtuma pidetään jälleen ensi vuoden alussa 12.-13.1.2019 Wanhassa Satamassa Helsingissä. Messua on tapahtuman pääurakoitsija ja järjestäjän yhteistyökumppani.

Mennään naimisiin -häämessuilta kävijät saavat kerralla kaiken, mitä he tarvitsevat häiden järjestämiseen. Tapahtuman ajankohta tammikuun alkupuolella on loistava ja asiakkaat ovat aina olleet liikkeellä tositarkoituksella. Messuilla käy tuhansia hääpareja, joiden lisäksi liikkeellä ovat heidän vanhempansa, kaasot, bestmanit, muut sukulaiset ja ystävät.

Tapahtuman näytteilleasettajille tämä mahdollistaa uusimpien tuotteiden esittelyn, henkilökohtaisen tapaamisen ja suoran kaupanteon mahdollisuuden.

– Asiakaskohderyhmä on erittäin laaja. Wanhan Sataman tunnelmalliset tilat tarjoavat lumoavat puitteet messuille. Myös me Messualla olemme innostuneita tapahtumasta. Yleensä teemme ammattimessuja sekä paljon teollisen alan tapahtumia, joten kuluttajille suunnattu tapahtuma tuo meillekin erilaista tekemisen meininkiä.

Tuki asiakkaalle – kerralla kaikki oikein

Toteutuksen pääurakoitsijana ja järjestäjän yhteistyökumppanina Messua vastaa Mennään Naimisiin –messuilla siitä, että osastopaikan ostanut näytteilleasettaja saa helposti ja aikataulussa kaiken sen, mitä osastollaan tarvitsee.

– Saamme messujärjestäjältä kaikkien näytteilleasettajien yhteystiedot. Kontaktoimme heidät ja tarkistamme osastoja koskevat yksityiskohdat. Tänä vuonna ei esimerkiksi ole perinteisiä otsalautoja, vaan niiden tilalle tulee ovaalinmuotoinen kyltti näytteilleasettajan nimellä tai logolla. Teemme niiden painoaineistot ja lähetämme painoon. Tietenkin tarkistamme ja neuvomme myös, mitä muuta he mahdollisesti osastollaan tarvitsevat.

Varmistetaan myös, että järjestäjällä on tapahtumasta ja tiloista oikeanlaiset myyntikuvat ja tapahtumakartta myyntien mukaisesti.

Uutta ilmettä häämessujen tyylikkääseen pirtaan

Häämessujen järjestäjä on Mennään naimisiin -lehti, joka myy näytteilleasettajille osastopaikat. Kalusteet, rakenteet ja kaiken urakointiin liittyvän hoitaa Messua.

– Perinteisesti näillä häämessuilla näytteilleasettajilla on ollut käytössä perinteisiä profiilikoppeja. Wanha Satama on rakennuksena kuitenkin äärettömän kaunis ja siellä on ihanaa rosoista tiiliseinää. Tätä tuomme myös näytteilleasettajille uudella tavalla hyödynnettäväksi. Yritämme kehittää messujen visuaalista antia kiinteistön kauniin vanhan ilmeen pohjalta.

– Häämessuilla on mukana paljon pieniä yrittäjiä. Heidän kanssaan yhteydenpitoa on tehtävä aivan yhtä paljon kuin isommankin yrityksen kanssa. Kontaktoitavia näytteilleasettajia on myös paljon, ja heidät kaikki pitää huomioida yhtälaisesti. Näytteilleasettajat ja koko tapahtuma ovat rinnakkaista tekemistä, mutta päämäärä on kokonaisuuden kannalta sama. Että messut näyttävät hyviltä, kaikki toimii ja osallistujat saavat sitä, mitä ovat tulleet messuilta hakemaan. Tätä me Messuana toteuttamme ja teemme Onnistuu-asenteellamme.

Lisätietoa:
Kiinnostuitko näistä messuista? Ilmoittaudu näytteilleasettajaksi Mennään Naimisiin -häämessuille järjestäjän sivuilla.

Teksti: Tia Härkönen