FinnBuild2018: 1000 neliön Betonipuisto on Messuan taidonnäyte

10.10.2018 / Tiedote

Betonipuisto on betoni- ja rakennustoimialalla vaikuttavien 21 organisaation yhteisosasto FinnBuild-messuilla 10.-12.10. 2018. Se tarjoaa messuvieraille tietoiskuja, uusia näkökulmia sekä fiilistä & faktaa betonista ja Betonipuisto-yhteisön yrityksistä. Betonipuiston huikean 1000 neliön konseptin suunnittelija ja toteuttaja on Messua Oy.

kuvaaja Suvi Suovaara

Betoniteollisuus tuo vuoden 2018 FinnBuildiin kaikkien aikojen suurimman osastonsa – Betonipuiston. Yhteistyötä osaston näytteilleasettajien kanssa on tehty aktiivisesti alkuvuodesta 2017 ja osittain jo vuoden 2016 aikana.

– Yhteisosastot ovat monessa tapauksessa yrityksille loistava tapa saada enemmän sisältöä ja näyttävyyttä. Taustalla on synergiaetu niin laadussa kuin kustannuksissa. Yhdessä saadaan aikaan näyttävämpää ja tekemiseen voidaan sisällyttää enemmän vahvoja uusia elementtejä ja elämyksiä, kun toteutusta on jakamassa useampi taho. Betonipuisto on näytteilleasettajille myös alan yhteinen brändäyshanke betonirakentamisen puolesta, sanoo Messuan toimitusjohtaja Eriikka Kalliokoski.

Messua Oy:n rooli Betonipuistossa on ollut vahva niin osaston visuaalisessa kuin tilasuunnittelussa, sekä esimerkiksi Betonipuiston logon, verkkosivuston ja sosiaalisen median viestinnän suunnittelussa ja toteutuksessa. Messua on hoitanut tapahtuman ennakkomarkkinoinnin ja kutsujen lähettämisen, ja hoitaa vielä jälkimarkkinoinnin sekä asiakaskyselyt.

– Messujen aikana hoidamme myös tietoiskujen järjestelyt ja iltatilaisuuden sopivine tarjoiluineen ja oheisohjelmineen. Katsomme, että tapahtuma onnistuu suunnitelmien mukaisesti ja niin osastolla olevat asiakkaamme kuin heidän vieraansa ovat tyytyväisiä, Kalliokoski kertoo.

Messuan osaaminen on vahvasti suunnittelussa ja projektinhallinnassa. Viime vuosina Messua on tarkentanut strategiaansa ja tuonut uusia lisäpalveluita tarjontaansa muun muassa konseptoinnin ja tapahtumamarkkinoinnin saralla. Betonipuiston toteutus on Messualta konkreettinen esimerkki onnistuneesta konseptoinnista.

kuvaaja Suvi Suovaara

Lisätietoa Betonipuistosta löydät osoitteesta www.betonipuisto.fi